مطلب آزاد مطلب آزاد .

مطلب آزاد

 اسپكولوم چيست؟

 اسپكولوم چيست؟

 

 

 

دستگاه بسته بندي اسپكولوم يكي از مهمترين انواع دستگاه ها براي بسته بندي مي باشد، امروزه يكي از مهمترين كارهاي ممكن با توجه به اهميت و سلامتي بدن، معاينه زنان به صورت مرتب توسط يك پزشك متخصص زنان است  .

 

 

اهميت اين مسئله از آنجا است كه اندام هاي زنانه، به شدت روي ديگر قسمت‌هاي بدن فرد نيز اثر مي‌گذارد براي تمام خانم ها پيش آمده كه در طول زندگي خود براي معاينه تخصصي يا به علت بيماري هاي زنانه به پزشك زنان مراجعه كرده باشند.

 

 

در نتيجه  اين وسيله براي معاينه واژن استفاده ميشود.همانطور كه توضيح داديم  متخصص زنان از وسيله‌اي به نام اسپكولوم  واژينال ،براي معاينه زنان  استفاده ميكند.

 

 

شايد بسياري از خانم ها با نام اين وسيله آشنايي كامل نداشته باشند پس پيشنهاد مي كنيم در ادامه اين مقاله همراه ما باشيد مجموعه ما انواع دستگاه هاي بسته بندي اسپكولوم در بسته بندي هاي را به مشتريان در سراسر ايران فروخته و شما ميتوانيد به راحتي با اين دستگاه اين وسيله را در بسته بندي محكم و بهداشتي انجام داده و وارد بازار براي فروش كنيد.

 

 

پزشكان متخصص معمولاً اين وسيله را در بيمارستان و مطب خود به صورت بسته بندي و بهداشتي دارند. اما مسئله مهم براي اين دستگاه ،بهداشتي و تميز بودن آن مي باشد چون مصرف داخلي داشته حتماً بايد موارد بهداشتي را رعايت كرد.

 

 

نخستين اسپكولوم هاي ساخته شده از جنس فلز و فولاد بوده اما امروزه به دليل درك و آگاهي از حساسيت ناحيه تناسلي و ضرورت رعايت نكات و اصول بهداشتي در معاينه دستگاه تناسلي به منظور پيشگيري از انتقال عفونت اسپكولوم هاي واژينال بيشتر از جنس پلاستيك مي باشد.

 

 

مجموعه ما داراي كارشناسان حرفه‌اي بوده و اين وسيله را به صورت كاملا بهداشتي و استاندارد بسته بندي كرده و در اختيار مشتريان در سراسر ايران قرار ميدهند. براي خريد اين نوع دستگاه وارد سايت مجموعه شده و درخواست خود را براي دستگاه هاي بسته بندي ثبت كنيد. مشاوران ما در اولين فرصت با شما تماس گرفته و شما را در خريد ماشين آلات بسته بندي اسپكولوم راهنمايي مي كنند.

 

 

شماره تلفن هايي كه در زير آمده تماس گرفته و راهنمايي كارشناسان ما بهره مند شويد و يا وارد سايت اين مجموعه شده واز حزئيات ،قيمت وخدمات ما آگاه شويد.

 

 

ويژگيهاي دستگاه بسته بندي

 

 

۱-جنس اين دستگاه بايد بسيار شفاف بوده كه قابليت ديد را افزايش دهد.

 

 

۲- نداشتن قسمت هاي تيز و برنده كه به دهان واژينال آسيب برساند.

 

۳-مواد اوليه اين وسيله بايد حتماً از مديكال گريد باشد

 

۴- اين محصول در شرايط كاملا بهداشتي و استريل ساخته و توليد مي شود.

 

۵-داراي پيچ جهت باز و بسته شدن مي باشد.

 

۶- با گاز اتيلن اكسايد استريل شده است.

 

۷-از بهترين نوع مواد اوليه بهداشتي ساخته شده است .

 

۸-بسيار مقاوم و محكم ميباشد.

 

۹- داراي تاييديه تست هاي فيزيكي و ميكروبيولوژي است.

 

۱۰-رنگ بدن اپوكسي ضد آب بوده و جنس بدنه از پلاستيك اصل مي باشد.

 

 

مجموعه توانمند ما  مفتخر است كه با ساخت و توليد اين دستگاه توانسته نقش مهمي را در بسته بندي  اسپكولوم داشته باشد.با شمارههايي كه در زير آمده تماس گرفته وسفارش خود را به كارشناسان ما بدهيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ مرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۱۷:۲۱ توسط:احسان زماني موضوع:

نحوه توليد نان كاملا بهداشتي

 

نحوه توليد نان كاملا بهداشتي

 

امروزه تمامي روش هاي بسته بندي مواد اعم از خوراكي و غير خوراكي به صورت نوين انجام مي گيرد كه بسته بندي نان نيز يكي از اين موارد است.

 

بسته بندي نان با دستگاه مخصوص جايگزين استفاده از دست شده كه در خصوص توجه به بهداشت نان بسيار حائز اهميت است.دستگاه هاي بسته بندي نان در انواع و اقسام مختلفي روانه بازار شده اند و هر شخص متناسب با نان توليدي و بودجه شخصي دستگاهي را انتخاب و كار با آن را شروع مي كند.

 

بسته بندي نان جدا از ماندگاري بيشتر نان سبب جلوگيري از فساد و ورود ميكروب به نان شده و سلامت مصرف كننده را تضمين مي كند.نان يكي از بزرگترين مواد غذايي آسياي غرب است كه ايران نيز در سطر جدول مصرف نان قرار دارد.

 

مردم دوست دارند نان تازه را تهيه و مصرف كنند اما نان فقط تا چند ساعت بعد از پخت تازه مي ماند و اين يك مشكل براي تهيه كنندگان و مصرف كنندگان نان شده است كه با بسته بندي صحيح و اصولي قابل حل شده.نان اگر در هواي آزاد بماند به دليل وجود مخمر سريعا واكنش نشان داده و بدمزه و بدبو مي شود.

 

در ابتدا به وسيله دست نان را بسته بندي و نگهداري مي كردند اما امروزه به دليل پيشرفت علم و فناوري دستگاه هاي مخصوص بسته بندي نان ساخت و عرضه شده كه علاوه بر هواگيري و استريل بسته نان با تزريق انواع هواي نگهدارنده باعث جلوگيري از ورود هرگونه ميكروب و ميكروارگانيسم به سطح نان مي شوند.

 

بيات شدن نان كه به دليل ماندن نان د هواي آزاد و ترشح رطوبت از قسمت دروني نان به بيرون آن اتفاق مي افتد نيز يكي ديگر از عوامل ضرر هاي اقتصادي صاحبان نانوايي ها بود كه با دستگاه بسته بندي نان قابل حل شد.بسته بندي نان در انواع نان صورت ميگيرد.

 

بسته بندي نان لواش كه معمولا در ابعاد ۳۰ تا ۵۰ سانتي متر هستند با دستگاه پرس و بهم دوخته مي شوند.بسته بندي نان سنتي اگر كه نان خشك نباشد با يكي از دستگاه هاي نان لواش قابل بسته بندي است.

 

 

دستگاه بسته بندي نان تست و فانتزي هردو ميتواند يك مدل باشد و از يك نمونه استفاده شود.

همچنين انواع ديگري از دستگاه بسته بندي نان همبرگر،محلي،سنگك،نان بستني و باگت نيز وجود دارد كه در معيار هاي مختلفي روانه بازار ميشوند.

 

 

همانطور كه ميدانيد نان ها در ابعاد و انواع مختلفي توليد ميشوند.براي مثال نان لواش ورز بيشتر و مقدار مخمر كمتري نسبت به نان همبرگر يا نان فانتزي مي خواهد پس بايد بسته بندي و ميزان هواگيري يا مواد نگهدارنده نان نيز نسبت به يكديگر متفاوت باشد.روش هاي نگهداري و بسته بندي نان بسيار نسبت به يكديگر متفاوت است.يكي از اين روش ها بسته بندي نان به صورت نانوتكنولوژي است.

 

در اين روش به دليل سطح وسيعي كه ذرات كوچك نانو دارند يكي از روش هايي است كه بسته بندي نان را به بهترين شكل انجام مي دهد.استفاده از ذرات نانو در بسته بندي نان مزاياي زيادي دارد كه به آنها اشاره مي كنيم.

 

بسته بندي با ذرات نانو مي تواند ميزان مواد نگهدارنده براي بسته بندي را كاهش دهد واز اين رو هزينه هاي اقتصادي كمتر و سلامت بيشتري را به همراه دارد.

ذرات نانو مي تواند پايداري حرارتي بسته بندي را تا حد زيادي افزايش دهد درنتيجه نان قابليت دوباره گرم شدن در بسته بندي خود را دارد و تا مدت زمان بيشتري تازه مي ماند.

 

همچنين بسته بندي به روش نانوتكنولوژي يك بازدارنده بسيار عالي در برابر انواع گازها مانند گاز اكسيژن،دي اكسيد كربن و همچنين نفوذ ذرات ماورا بنفش كه در نور خورشيد موجود است و نفوذ رطوبت و تركيبات ديگر است.

 

همچنين ذرات نانو با به وجود آوردن يك مسير ناهموار باعث كاهش خروج گازها و رطوبت نان به سطح آن و در نتيجه جلوگيري از بيات شدن نان ميشود.دستگاه هاي بسته بندي نان كمك شاياني در نگهداري و ماندگاري و همچنين بهداشت و سلامت نان كرده اند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۳۶:۲۶ توسط:احسان زماني موضوع: